Fashion

Fashion – mijn favoriete sieraden 

Sieraden, welke dame houdt er niet van? Ik wel, maar dagelijks dragen dat doe ik niet (of nauwelijks) Maaaarr dat betekend niet dat ik geen sieraden heb!

Vandaag show ik jullie mijn favoriete sieraden van dit moment!

IMG_8222LOGO

Kettingen maken een outfit af, of dit vind ik. Daarnaast zit ik er altijd aan de plukken en trekken, haha!

Mijn favoriet der favorieten; De schedel van het hert (?) Deze draag ik zo vaak dat hij al begint te verkleuren. Tijd voor een nieuwe dus! De 2e ketting zit dicht om de hals. Deze ketting draag ik vaak als ik een basis draag met een hoge hals. De 3e ketting draag ik ook erg vaak! Ik ben een groot Harry Potter fan en deze ketting kon dus niet ontbreken. De 4e ketting is een wat lievere ketting, hij is lekker subtiel en er staat love op.

IMG_8235LOGO

Normaal draag ik gewoon basis oorbellen. Ik heb in mijn ene oor 2 gaatjes en in de andere 2. In de onderste zit standaard een klein steentje, in het 2e gaatje een standaard knopje. Ik kan niet heel goed tegen oorbellen die niet van echt zilver zijn. Draag ik oorbellen die niet van zilver zijn krijg ik naar een aantal dagen zweren! Gewoon zilver in dus!

Maar zo af en toe, in het weekeind, tijdens een feestje of als ik gewoon even zin heb, wissel ik mijn zilveren oorbellen in voor nepperds. Bovenstaande oorbellen draag ik het meest! De kruisjes zijn mijn favoriet en deze draag ik dan ook erg vaak! De langwerpige driehoeken draag ik niet zo vaak meer, mijn 2e gaatje zit net te dicht op het eerste gaatje en nu past deze oorbel net niet. De Dino vind ik echt geweldig! Ik hou van Jurrassic Park en Jurrassic World en moet deze oorbel dan ook hebben! De laatste is gewoon een klemmetje. Mijn dikke angst heb ik al mijn 2e gaatje laten schieten dus een boven in mijn oor zal er nooit komen, daarom deze simpele oplossing! Ik hou der van!

IMG_8245LOGO

Mijn Noosa armband. Ik draag hem niet heel vaak meer, maar vind hem wel heel leuk! Het is een zwarte armband die 2 keer om de pols kan. Momenteel heb ik deze chunks er op zitten, maar heb ook nog 2 gele liggen. De chunks heb ik niet uitgezocht op betekenis maar gewoon omdat ik ze leuk vind.

IMG_8246LOGO

En dan mijn all time favoriete (die ik eigenlijk wat meer moet dragen) Mijn  Adidas horloge. Ik draag echt altijd een horloge. Normaal draag een meer sportief horloge van Adidas (ook een witte). Deze draag ik met werken, als ik op stal ben en bij alle andere dagelijkse dingen. Dit horloge is mijn nette horloge. Ik kreeg hem voor mijn verjaardag van Roy en draag hem, net als alle andere sieraden, in het weekeind, tijdens feestjes of andere speciale momenten.

Wat is jouw favoriete sieraad?

Xx.

Advertenties

7 gedachten over “Fashion – mijn favoriete sieraden 

 1. Toffe sieraden! Ik draag eigenlijk altijd goudkleurige sieraden. Mijn favoriet is mijn Casio horloge die ik elke dag draag. Ik had ook elke dag hele kleine simpele ‘bars’ in mijn oren van &Other Stories, maar ben er eentje kwijt geraakt helaas.

  Like

 2. De Harry Potter ketting is gaaf! Mijn favoriete sieraden zijn een paar witgouden oorbelletjes en een gouden klokje dat ik van mijn vriend kreeg en een wit en geel gouden Cartier ketting die ik van mijn ouders heb gekregen. Ik draag deze sieraden enkel bij speciale gelegenheden omdat ik bang ben dat ik ze verlies.

  Like

 3. Mooie sieraden, ik ben niet zo’n sieraden persoon. Ik ben namelijk nogal chaotisch en vergeet dan dat soort dingen 😛

  Wel vind ik het altijd erg mooi bij iemand anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s